mina älskade katter

mina älskade katter
klicka på bilden så kommer du till Hjärtekatten

lördag 14 mars 2009

968 älskade konfirmander...

...möts på Aros Congress Center i dag den 14 mars. Det blir ett jättedisco på kvällen för nästan tusen konfirmander, vem vill missa det?

Västerås stift har bjudit in alla konfirmander i Västmanland och Dalarna till Aros Congress Center i Västerås. Nästan tusen ungdomar med ledare har tackat ja! Konfirmanddagen har temat "Älskad - det handlar om hela dig" och lyfter fram "kroppen" utifrån alla möjliga olika aspekter.

På morgonen bjuder Västerås stift på inledningsmässa i Domkyrkan med biskop Thomas Söderberg och dagen avslutas med ett gigantiskt jättedisco på Aros Congress Center! Däremellan erbjuds ungdomarna att sjunga i rock-kör, uppleva teater och prova på övningar som till exempel jonglering, Capoeira och Tai chi. Konfirmanderna får också möjlighet att fråga Olle Waller om samlevnad och sex.

- Det är viktigt för ungdomarna, och även för oss inom kyrkan, att få uppleva att vi är så många och att kyrkan är större än den egna församlingen och det egna sammanhanget. Konfirmanddagen är en dag i feststämning, där ungdomar från olika delar av stiftet får mötas och dela sina erfarenheter av att vara konfirmander. Vi hoppas att det mötet blir positivt och fyllt av glädje, säger Cecilia Redner och Eva Hallberg.

2 kommentarer:

Hannah Carpemo sa...

Saknar er jättemycket! önskar att jag fick komma ner i morgon redan!

Mådde sa...

de får du ju Men de är ju Dexter som inte kan...kram